Σελίδες

2019/01/07

High Times Vol.2

artwork:AK Da Bootlegga

2009-2019, Δέκα ωραία χρόνια της άτυπης ομάδας των λάτρεων της tru skool era σε youtube και blogger. Μπορεί να λείψαμε αλλά ποτέ δεν χαθήκαμε, μπορεί το youtube να διέγραψε τα κανάλια μας αλλά ποτέ σε σταματήσαμε να ανεβάζουμε. Μπορεί να
συνεχίζει η "πρόοδος" της rap μουσικής να βγάζει δισκογραφικούς διάττοντες αστέρες, εμείς ποτέ δεν σταματήσαμε να προωθούμε το αληθινό σκατό.
Έτσι λοιπόν είναι και η πιο πρόσφατη συλλογή, 20 κομμάτια που συμπληρώθηκαν τις τελευταίες μέρες των εορτών των Χριστουγέννων και Νέου Έτους από ημιτελή συλλογή στα συρτάρια των Bootleggaz με θέμα τα δώρα της φύσης. Προσπαθήσαμε όπως πάντα να συμπληρώσουμε ένα μεγάλο εύρος από είδη και moods ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι άρτιο από το πρώτο ώς το τελευταίο track, και να τα σκάσει ώραία σαν λυρική σατίβα :D Ας ριξουμε μια ματιά και στην λίστα των κομματιών.


Καλή ακρόαση, και καλή χρονιά σε όλους. Την συλλογή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ






Ως επίλογο Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα αλάνια που βοήθησαν αυτό που λέγεται Bootleggaz Wreckordz να πάρει σώμα και όστά, δεν θα πω ονόματα, ξέρουν αυτοί, άλλοι βοήθησαν με λογότυπα, άλλοι με τις συλλογές στέλνοντας αρχεία, άλλοι στο κανάλι του youtube ανέβαζαν βίντεο, άλλοι με εξώφυλλα για να είναι η κάθε συλλογή πιο καλλιτεχνική, κάθε αλάνι που έχει συνεργαστεί με όποιον τρόπο μαζί μας. Πάντα, μα ΠΑΝΤΑ θα είμαστε ανοικτοί σε συνεργασίες με σκοπό να ακούμε αληθινό κόπρο. Σας ευχαριστώ όλους, είσαστε η ραπ οικογένεια μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου