Σελίδες

2012/12/08

Whites Can Rap (DOWNLOAD NOW)

Artwork : Μέγας






Στην ταινία του Ron Shelton εν έτει 1992 με τον τίτλο White Men Can't Jump ο Billy Hoyle (Woody Harrelson) αν και λευκός έκανε απίθανο δίδυμο με τον έγχρωμο Sidney Deane
(Wesley Snipes) στα δύσκολα γήπεδα του αμερικάνικου μπάσκετ και τα στοιχήματα έδιναν και έπαιρναν μέχρι που ο Sindey ανακάλυψε παραδόξως πως ο λευκός συμπαίκτης του κάθε άλλο από λευκός είναι και στον χαρακτήρα, παρουσιάζοντας ο σκηνοθέτης πόσο "μαύρος" μπορεί να είναι ένας λευκός στην μοιρασιά των κερδών αλλά και στο φέρεσθαι ενός λευκού.
Με αφορμή την κλασική urban ταινία αυτή ως προς τον τίτλο, αλλά και εξορκίζοντας τον κανόνα που θέλει την rap σαν μια αμιγώς μαύρη μουσική οι Bootleggaz παρουσιάζουν την παράφραση των παραπάνω λεγόμενων ως προς τον τίτλο και φέρνουν την ολοκαίνουρια συλλογή με τον τίτλο "Whites Can Rap". Μια συλλογή με 25 κομμάτια που τον λόγο έχουν αυστηρώς οι λευκοί rappers αυτή την φορά χωρίς αυτό να λαμβάνεται ρατσιστικό, συνθέτοντας έτσι την πεμπτουσία του εναλλακτικού ήχου στηνrap μουσική. Τα κομμάτια έχουν επιλεχθεί από ένα ευρύ φάσμα χρονολογικώς ξεκινώντας από τα 90's μέχρι και τα σήμερα. Στην συλλογή αυτή συνεργάστηκαν εξαιρετικοί φίλοι των Bootleggaz οι οποίοι και είναι οι Mr.Cipher, Leokopite, Group Therapy και A-K Da Bootlegga ενώ το εξώφυλλο είναι από τον ΜΕΓΑ τον οποίο οι Bootleggaz χαιρετούν και ευχαριστούν για την συνεργασία. Μετά το Jump Off μπορείτε να μάθετε την Tracklist και την διαδικασία να την αποκτήσετε στην συλλογή σας.








Artwork : Μέγας


DOWNLOAD

2 σχόλια: